Medlemmar

ELiS är ett nystartat nätverk. Vill du vara med? Anmäl dig då till nätverket här.

Medlemmar

Halmstad Högskola/Bo Nurmi – Bedriver undervisning och forskning om pedagogiska rollspel, nära besläktat med lajv.

Kontaktperson: Bo Nurmi
Mail: bo.numi@northroad.net

Interaktiv Produktion/Morgan Jarl – Har arbetat som lajvpedagog i flera olika sammanhang i flera år nu. Specielt intresserad av lajvpedagogik i skolan, och att implementera genomgående lajvpedagogiska utbildningar.  Har arbetat på Österskov Efterskole i Danmark och vill försöka starta en skola baserad på liknande pedagogiska tankar i Sverige.

Kontaktperson: Morgan Jarl
Mail: morgan@interaktivproduktion.se

Katrineholms äventyrsklubb – Främst nybörjarlajv arrangerade utanför Katrineholm. Verksamheten under utveckling och steg kommer tas för ett ökat samarbete med bla skolan.

Kontaktperson: Martin Olsson
Mail: info@lajv.nu

LajvVerkstaden – en ekonomisk förening med säte i Västerås som framförallt arbetar med lajv i skolan. Företaget driver kurser inom lajvrelaterade ämnen och står bland annat bakom lajvkonventet Prolog.

Kontaktperson: Miriam Lundqvist
Mail: info@lajvverkstaden.se

the Story Lab AB – Vi hjälper våra kunder att engagera människor (målgrupper såsom medarbetare, politiker och kunder) som inte är experter på verksamhetsutveckling i just verksamhetsutveckling. Ett brett engagemang är en nyckel till att bli framgångsrik i en tjänste- och upplevelsebaserad ekonomi. Vi kallar vårt erbjudande för upplevelsebaserad verksamhetsutveckling och vår design metod är djupt inspirerad av lajv-design och pervasive game design. Och ibland producerar vi lajv och verklighetsspel.

Kontaktperson: Mathias Gullbrandsson
Mail: mathias.gullbrandson@thestorylab.se

Svenska Kyrkan /Svenska Kyrkans Unga, Camelot – Jobbar med bla Rollspelskonfirmation genom Svenska Kyrkans Unga, Camelot.Samt med pedagogiska sällskapsspel med rollspelsinslag genom företaget ”Trinity Games”.

Kontaktperson: Qla Zetterberg
Mail: qla.zetterberg@svenskakyrkan.se

Vidar Berg – Jag är lärare och lajvare och har länge funderat på möjligheterna att använda lajv i undervisning (och lajv SOM undervisning).

Kontaktperson: Vidar Berg
Mail: infantilt@passagen.se

Annonser